Terveydenhoito

Opiskeluterveydenhuoltoon ovat oikeutettuja:

  • opiskelijat, jotka suorittavat ammatillista perustutkintoa, ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa tai niiden osaa
  • opiskelijat, jotka ovat ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa
  • pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksessa oleva opiskelija on työsuhteessa, jolloin hänelle kuuluvat työterveyshuollon palvelut, ei opiskeluterveydenhuollon palvelut.

Kouluterveydenhuolto - Kankaanpää

Kouluterveydenhoitajana toimii Marjaana Heinonen.

Päivystys opistolla pääsääntöisesti joka kuukauden toinen keskiviikko klo 13:30 - 15.

Kouluterveydenhuollon vastaanotto muina aikoina Kankaanpään Yhteislyseolla.

Kankaanpään Yhteislyseo
Osoite: Keskuskatu 28, Kankaanpää
Ajanvaraus klo 8-9
puh. 044-577 3233

Päivystys

Kankaanpään pääterveysaseman päivystys klo 8 - 21
Osoite: Tapalankatu 20, Kankaanpää
Puh. 02-577 3265 

Satakunnan keskussairaalan yöpäivystys klo 21 - 8
Osoite: Sairaalantie 3, Pori
Puh. 02-627 6868 


Kuraattori ja psykologipalvelut

Kuraattori ja psykologipalveluista vastaa Kankaanpään kaupunki. Vastaanottoajoista ja yhteystiedoista tiedotetaan Wilmassa. Myös ryhmänohjaaja ja terveydenhoitaja auttavat sinua ajanvarauksissa.


Hammashoito

Opiskelijat saavat hammashoitopalvelut oman paikkakuntansa terveyskeskuksen hammashoitolasta. Kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa myös ulkopaikkakuntalaiset saavat ensiavun Kankaanpään hammashoitolasta.

Osoite: Jämintie 2 C, Kankaanpää
Puh.  02-577 3550


Opiskelijoiden terveydenhuolto - Tampere

Kankaanpään opiston Pinninkadun toimipisteen opiskelijat voivat halutessaan käyttää Tampereen opiskeluterveydenhuollon palveluita, jos eivät kuulu esimerkiksi työterveyshuollon piiriin. 

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat terveydenhoitajan, lääkärin, psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin ja ravitsemusterapeutin vastaanotot. 

Vastaanotoille tullaan aina ajanvarauksella, yleensä hoitajan arvion kautta. Ajan hoitajalle voi varata netistä osoitteesta www.tampere.fi/opiskeluterveys tai soittamalla Tiimi 2 ajanvaraus- ja neuvontanumeroon 040 806 2459.