Lyhytkurssit

Kankaanpään opisto järjestää erilaisia kädentaitojen sekä työelämän tarpeisiin suunniteltuja lyhytkursseja. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluaisit yrityksellesi räätälöityjä koulutuspaketteja!


HUOM! Käytäthän hakeutuessasi koulutukseen jotain muuta verkkoselainta kuin Internet Exploreria (esim. Mozilla Firefox, Google Crome tai Safari), kiitos.


 

Hyvinvointiavustaja-koulutus

Koulutus on tarkoitettu hoitoalan avustavista työtehtävistä kiinnostuneille mahdollisuudeksi tutustua hyvinvointiavustajan työhön sekä työllistyä alalle.

» Lue lisää!

Moottoripyörien rakennus- ja entisöintikurssi

Tule opiskelemaan moottoripyörän rakentamista! Kankaanpään opiston monimuotokoulutuksessa voit opiskella moottoripyörän tai mopon rakentamista ja entisöintiä.

» Lue lisää!

West Coast Swing -tanssikurssi

West coast swing on iloinen ja silti dynaaminen paritanssi, jossa korostuvat parityöskentely ja musikaalisuus. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista! Lähipäivien aikana mahdollista majoittua opiston viihtyisässä asuntolassa ja ruokailla opistolla.

» Lue lisää!

 

Kankaanpään opiston kesäkurssit

Kesäkurssit

Kankaanpään opisto järjestää kesäisin erilaisia lyhytkursseja. Tervetuloa rentoutumaan ja oppimaan uutta! Joudumme valitettavasti perumaan kesän 2020 kurssit pandemian vuoksi.

» Lue lisää!

Sijaiskanttorikoulutus

Kankaanpään opisto järjestää viikonloppukoulutuksena Sijaiskanttorikoulutusta. Seuraavan ryhmän käynnistymistä ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja

Vararehtori Timo Hirvinen vastaa kulttuurialan lyhytkursseista ja kesäkursseista.
timo.hirvinen@kopisto.fi
Puh. 044 7729 223

Lisätietoja lyhytkurssina järjestettävistä ammatillisista koulutuksista voit kysyä rehtori Marja Kallioniemeltä. Hän vastaa myös WCS tanssikurssista ja sijaiskanttori-koulutuksesta.
marja.kallioniemi@kopisto.fi
Puh. 044 7729 249