Koulutukset

Kankaanpään opisto on oikea paikka Sinulle, joka arvostat ammattitaitoista koulutusta, aikuismaista toimintakulttuuria, koulutuksen laatua, toiminnan vapautta ja viihtyisää ympäristöä.

Tule opiskelemaan Kankaanpään opistoon, jos haluat rakentaa tulevaisuuttasi ja menestyä työelämässä esimiehenä, yrittäjänä, ohjaajana tai erikoisosaajana käsityön, hyvinvoinnin ja terveyden tai kasvatustyön alueella. Kankaanpään opisto tarjoaa mahdollisuudet jatko-opintoihin ja lisäpätevyyttä opetus- ja ohjausalalle sekä kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalalle


HUOM! Käytäthän hakeutuessasi koulutukseen jotain muuta verkkoselainta kuin Internet Exploreria (esim. Mozilla Firefox, Google Crome tai Safari), kiitos.


 

kankaanpaan-opisto-artesaani-tuotteen-suunnittelu-ja-valmistus-300-200

Taideteollisuusalan perustutkinto,
Käsityön ohjaustoiminnan osaamisala, Artesaani

Taideteollisuusalan perustutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia monipuolisissa ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Artesaanit innostavat muita tavoitteelliseen toimintaan käsitöiden ja askartelun parissa.

» Lue lisää!

Opiskele kädentaitojen ohjaajaksi Kankaanpään opistossa

Kädentaitojen ohjaaja

Koulutus ei käynnisty vuosina 2020-2021! Opintojen tavoitteena on perehdyttää opiskelija askartelualalle ja antaa laaja-alaiset käsityötaidot. Koulutus kestää yhden lukuvuoden.

» Lue lisää!

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun monimuotokoulutus sopii sisustusalan tai arkkitehtuurin jatko-opintoja suunnittelevalle tai vapaa-aikana sisustavalle. Kouluttajina toimivat alan ammattilaiset. Koulutus kestää yhden lukuvuoden.

» Lue lisää!

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto,
Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala

Tutkinto soveltuu sinulle, jos haluat mielenkiintoisen ja haastavan työn erilaisten ryhmien toiminnan ohjaajana ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Tutkinto suoritetaan monimuotoisesti ja työvaltaisesti. Lähiopinnot Tampereella tai kokonaan verkossa. Lue opiskelijatarina!

» Lue lisää!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - täydennyskoulutus verkko-opintoina

Kasvatuksen ja ohjausalan perustutkinto,
Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala

Opiskele varhaiskasvatuksen lastenohjaajaksi verkko-opintoina. Opintojen kesto määritellään yksilöllisesti aiemmin hankitun osaamisen ja alan työkokemuksen perusteella.

» Lue lisää!

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto,
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisala

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa. Aamu- ja iltapäivätoiminnan ympäristössä hän toimii itsenäisesti ja suunnitelmallisesti ryhmänohjaajana. Tutkintokoulutus toteutetaan osittain verkossa. Alalla jo toimivat henkilöt voivat suorittaa opinnot kokonaan verkossa. Tutustu opiskelijoidemme tarinoihin!

» Lue lisää koulutuksesta!

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto - Kankaanpään opisto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu jo työelämässä toimineille henkilöille, joita innostaa oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittäminen. Tutkintokoulutus toteutetaan suurimmaksi osaksi verkko-opintoina, kerran kuussa järjestetään opiskelijoille koulutuspäivä Tampereen toimipisteessämme. Lue opiskelijatarina!

» Lue lisää koulutuksesta!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu yrittäjille sekä  johto- ja esimiestehtävissä toimiville. Monimuotokoulutuksena toteutettava tutkintoon tähtäävä koulutus järjestetään Tampereen toimipisteessämme. Lue opiskelijatarina!

» Lue lisää koulutuksesta!

Muistihoitaja

Muistihoitajakoulutuksen jälkeen voit toimia joko muistihoitajan tai muistikoordinaattorin tehtävissä. Koulutuksessa perehdytään muistisairauksien varhaiseen tunnistamiseen, hyviin hoitokäytäntöihin muistisairauksien eri vaiheissa ja koulutuksessa tutustumaan myös Green Care -toimintamalliin.

» Lue lisää!