Yhteystiedot | Palaute

Koulutus

Kurssit 2016

Kesäkurssit

Kevätseminaari, ennakkotieto

12.-13.3.2016

Kierrätyspunonta, ohjaajana Anna-Maria Väätäinen
T-paidasta tunikaksi - trikoovaatteiden tuunaus, ohjaajana Kaija Huhtinen

Kesäkurssit

Kankaanpään opiston kesä on omistettu kädentaitojen ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille. Kesäkursseille kannattaa tulla kehittämään itseään ja rentoutumaan. Opisto sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla. Opiston kädentaitojen työtilat ovat modernit ja monipuolisesti sekä laadukkaasti varustettu.

Kesäkurssin laajuus on yksi opintoviikko, josta lähiopetusta on 30 tuntia ja itsenäistä työskentelyä 10 tuntia. Työtilat ovat käytettävissä myös iltaisin. Kurssiviikosta saa erillisen kurssitodistuksen. Opisto kouluttaa osaajia koko valtakunnan alueelle.

Kesän 2016 kurssitarjonta päivitetään sivuille myöhemmin.

Ilmoittautuminen:
Netti-ilmoittautumisen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Kurssiesittelyn yhteydessä on linkki koulutuskorttiin, josta löytyy linkki Wilman ilmoittautumiseen. Ilmoittautumisen ohje

Hinnat:
Kurssin aikana voit majoittua ja ruokailla opistolla. Majoitus on pääasiassa 2-hengen huoneissa. Asuntolassa on myös muutama 3-hengen huone.

Kurssimaksu: 204 €/vko
Kaikki ruokailut  (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen): 73 €/vko
Puoliruokailu (lounas ja päiväkahvi): 37 €/vko
Majoitus 2-3 hengen huoneessa: 73 €/vko
Majoitus 1-hengen huoneessa: 146 €/vko

Kursseilla käytetyt materiaalit maksetaan erikseen kurssin aikana.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa maksuttomasti 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tapahtuessa 14-4 päivää ennen kurssin alkua, laskutamme 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista laskutamme koko kurssin hinnan. Myös kurssin keskeytyessä veloitamme koko kurssin hinnan.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. oma sairastuminen, jolloin toimitettava lääkärintodistus) ennen kurssin alkamista, peritään toimistomaksu 30 €.

Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua.