Yhteystiedot | Palaute

Koulutus

Kurssit 2014

Kesäkurssit

Lämpimät kiitokset kaikille kesällä 2014 Kankaanpään opiston kursseille osallistuneille opettajille ja kurssilaisille.
Kursseille osallistui yhteensä 341 kurssilaista.
Kurssilaiset antoivat kurssikokonaisuuksista palautetta, joiden keskiarvo oli 4,65 (asteikolla 1-5). Kiitos palautteestanne
.
Kesän 2015 kurssitarjontaa aletaan suunnitella loka-marraskuulla 2014 ja kurssit näkyvät heti kotisivuillamme, kun ne varmistuvat.

Kankaanpään opiston kesä on omistettu kädentaitojen ja käsityön ammattilaisille ja harrastajille. Kesäkursseille kannattaa tulla kehittämään itseään ja rentoutumaan. Opisto sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla. Opiston kädentaitojen työtilat ovat modernit ja monipuolisesti sekä laadukkaasti varustettu.

Kesäkurssin laajuus on yksi opintoviikko, josta lähiopetusta on 30 tuntia ja itsenäistä työskentelyä 10 tuntia. Työtilat ovat käytettävissä myös iltaisin. Kurssiviikosta saa erillisen kurssitodistuksen. Opisto kouluttaa osaajia koko valtakunnan alueelle.


Ilmoittautuminen:
Netti-ilmoittautuminen alkaa helmikuulla 2015 (tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin). Kurssiesittelyn yhteydessä on linkki koulutuskorttiin, josta löytyy ilmoittautuminen ("Hakeutuminen").

Hinnat:
Kurssin aikana voit majoittua ja ruokailla opistolla. Majoitus on pääasiassa 2-hengen huoneissa. Asuntolassa on myös muutama 3-hengen huone.

Kurssimaksu: 195 €/vko
Kaikki ruokailut  (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen): 69 €/vko
Puoliruokailu (lounas ja päiväkahvi): 35 €/vko
Majoitus 2-3 hengen huoneessa: 69 €/vko
Majoitus 1-hengen huoneessa: 138 €/vko

Kursseilla käytetyt materiaalit maksetaan erikseen kurssin aikana.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistuminen voidaan peruuttaa maksuttomasti 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tapahtuessa 14-4 päivää ennen kurssin alkua, laskutamme 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista laskutamme koko kurssin hinnan. Myös kurssin keskeytyessä veloitamme koko kurssin hinnan.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. oma sairastuminen, jolloin toimitettava lääkärintodistus) ennen kurssin alkamista, peritään toimistomaksu 30 €.

Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua.