Koulutukset

Kankaanpään opisto on oikea paikka Sinulle, joka arvostat ammattitaitoista koulutusta, aikuismaista toimintakulttuuria, koulutuksen laatua, toiminnan vapautta ja viihtyisää ympäristöä.

Tule opiskelemaan Kankaanpään opistoon, jos haluat rakentaa tulevaisuuttasi ja menestyä työelämässä esimiehenä, yrittäjänä, ohjaajana tai erikoisosaajana käsityön, hyvinvoinnin ja terveyden tai kasvatustyön alueella. Kankaanpään opisto tarjoaa mahdollisuudet jatko-opintoihin ja lisäpätevyyttä opetus- ja ohjausalalle sekä kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalalle.


HUOM! Käytäthän hakeutuessasi koulutukseen jotain muuta verkkoselainta kuin Internet Exploreria (esim. Mozilla Firefox, Google Crome tai Safari), kiitos.


LYHYTKURSSIT:

SIJAISKANTTORIKOULUTUS
Kankaanpään opisto järjestää viikonloppukoulutuksena Sijaiskanttorikoulutusta. Ryhmä käynnistyy seuraavaksi keväällä 2019. Lue lisää koulutuksesta täältä!


Avoimen yliopiston opinnot Kankaanpään opistossa

Avoin yliopisto -opinnot

Toteutamme yhteistyössä Itä-Suomen, Jyväskylän sekä Turun avoimien yliopistojen kanssa erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Tutustu eri oppilaitosten kanssa yhteistyössä toteutettaviin kursseihin sekä opintokokonaisuuksiin. Täydennämme kurssivalikoimaamme jatkuvasti neuvottelujen edetessä.

» Lue lisää!

Johtamisen erikoisammattitutkinto Kankaanpään opistossa

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville ja asiantuntijoille. Monimuotokoulutuksena toteutettava tutkintoon tähtäävä koulutus järjestetään Tampereen toimipisteessämme.

» Lue lisää!

Laatukoulutus - Kankaanpään opisto

Laatujohtaminen

Laatujohtamiseen liittyvät koulutukset perustuvat eri laatustandardeihin sekä EFQM-laatupalkintomalliin. Koulutus auttaa rakentamaan organisaatiollesi laatujärjestelmän ja antaa valmiuksia laadunkehittämistyöhön osana oman organisaation toimintaa.

» Lue lisää!

Muistihoitaja-koulutus Kankaanpään opistossa

Muistihoitaja

Muistihoitajakoulutuksen jälkeen voit toimia joko muistihoitajan tai muistikoordinaattorin tehtävissä. Koulutuksessa perehdytään muistisairauksien varhaiseen tunnistamiseen, hyviin hoitokäytäntöihin muistisairauksien eri vaiheissa ja koulutuksessa tutustumaan myös Green Care -toimintamalliin.

» Lue lisää!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - täydennyskoulutus verkko-opintoina

Kasvatuksen ja ohjausalan perustutkinto,
Varhaiskasvatuksen ja perhetyön osaamisala

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja/-lastenohjaaja - päivitä osaamisesi opiskelemalla verkkovalmennuksella! Osaamisen päivittäminen parantaa työllistymistä ja antaa urallesi uuden suunnan.

» Lue lisää!

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajakoulutus - Kankaanpään opisto

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto,
Nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala

Tutkinto soveltuu sinulle, jos haluat mielenkiintoisen ja haastavan työn erilaisten ryhmien toiminnan ohjaajana ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Tutkinnon voit suorittaa näyttötutkintona tai oppisopimusopiskeluna.

» Lue lisää!

Kankaanpään opisto - kasvatukseen ja ohjaukseen liittyvät tutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto,
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan osaamisala

Ammattitutkintoon tähtäävä koulutus on monimuoto-opiskelua, ja se on mahdollista suorittaa yhden lukuvuoden aikana. Voit suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella.

» Lue lisää!

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto - Kankaanpään opisto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu jo työelämässä toimineille henkilöille. Monimuotokoulutus järjestetään Tampereen toimipisteessämme.

» Lue lisää!

kankaanpaan-opisto-artesaani-tuotteen-suunnittelu-ja-valmistus-300-200

Taideteollisuusalan perustutkinto,
Käsityön ohjaustoiminnan osaamisala, Artesaani

Taideteollisuusalan perustutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia monipuolisissa ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Artesaanit innostavat muita tavoitteelliseen toimintaan käsitöiden ja askartelun parissa.

» Lue lisää!

Opiskele kädentaitojen ohjaajaksi Kankaanpään opistossa

Kädentaitojen ohjaaja

Kädentaitojen ohjaajan koulutuksen tavoitteena on perehdyttää opiskelijat toimimaan monipuolisissa kädentaitojen ohjaustehtävissä. Koulutus sisältää laajasti erilaisia kädentaitojen tekniikoita sekä opintoja vuorovaikutustaitojen sekä ohjaus- ja viriketoiminnan ohjauksen kehittämiseen. 

» Lue lisää!

Monipuoliset kädentaitojen kesäkurssit Kankaanpään opistossa

Kesäkurssit

Kankaanpään opiston järjestää kesäisin erilaisia lyhytkursseja. Tervetuloa rentoutumaan ja oppimaan uutta! 

» Lue lisää!