Kaksoistutkinto

Taideteollisuusalan perustutkinnon, Artesaani ja Nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinnon yhteydessä on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto eli ammatillisen perustutkinnon lisäksi ylioppilastutkinto 3 - 4 opintovuoden aikana. Koulutukset antavat hyvän väylän jatko-opintoihin opetus- ja ohjausalalle. 

Kaksoistutkintoon opiskelijaksi haku tapahtuu oppilaitokseen ilmoittautumisen yhteydessä.  Koulutus järjestetään yhteistyössä Kankaanpään Yhteislyseon kanssa.

Yhdistelmäopiskelijana opiskelet lukioaineita vähintään neljässä kirjoitettavassa aineessa (äidinkieli, vieras kieli, toinen kotimainen kieli, matematiikka ja reaaliaineet). Ylioppilaskirjoitukset voi suorittaa hajautetusti esim. osa kolmannen vuoden syksyllä ja loput keväällä. Neljäntenä vuotena voi suorittaa loput lukion koko oppimäärästä aikuislukion opetussuunnitelman mukaisesti.

Tutkinnosta tulevat kurssi- ja yo-kirjoitusten tarkistusmaksut tulevat opiskelijan maksettavaksi.

Opintojen alussa varmistamme vielä sinulta kiinnostuksesi opintoja kohtaan sekä kartoitamme muiden aloittaneiden opiskelijoiden mielenkiintoa suorittaa opinnot.